top of page

LEDIGA TJÄNSTER

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa där vi precis har utökat vår verksamhet och byggt en 20 000 kvm stor logistikanläggning på Rönnåsen i Ulricehamn.

För oss är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn och vi är ständigt på jakt efter nya och härliga medarbetare som vill vara med och växa tillsammans med oss.

Håll utkik efter lediga tjänster här eller på våra sociala kanaler, annars kan man alltid skicka in en spontanansökan via länken nedan.

AZ8A9056_LR_72dpi.jpg
AZ8A8987 1_LR_72dpi.jpg

SPONTANANSÖKAN

Här kan du skicka in din spontanansökan som vi matchar med våra behov, möjligheter och framtida lediga tjänster. 

Kanske din resa på Logistikpartner startar just här.

Din intresseanmälan sparas i 1 år.

Jag godkänner att mina personuppgifter hanteras i enlighet med följande integritetspolicy

TILLSAMMANS MED VÅRA MEDARBETARE SKAPAR VI EN ATTRAKTIV ARBETSPLATS MED VÅRA VÄRDERINGAR SOM GRUND

ATTITYD

Jag har kundfokus och medverkar till en företagskultur med förändringsvilja och öppenhet. Jag är en bra kollega och förebild.

PRESTATION

Jag utför alltid mitt arbete med enkelhet, effektivitet och med rätt kvalitet. Jag når mina uppsatta mål.

ANSVAR

Jag tar stort ansvar för mitt arbete och för verksamheten i sin helhet. Jag tar ansvar för min egen utveckling.

IMG_8241 copy (2).jpg
Jonathan_edited.jpg

Jonathan, Process- och systemutvecklare

Jag har jobbat här sedan sommaren 2012 med ett uppehåll på 3 år då jag studerade logistik & ledarskap på JU.

Det bästa med att jobba på Logistikpartner är att vi lever i konstant förändring. Det ställer krav på oss anställda att hela tiden tänka nytt och försöka hitta nya lösningar på problem som uppstår längs med vägen. Att jobba på Logistikpartner innebär också att jag har möjlighet till en personlig utveckling där jag har stora möjligheter att utveckla mina kompetenser inom de områden jag anser vara intressanta.

IMG_6611_edited_edited_edited_edited.jpg

Susanne, Lagermedarbetare

Jag började sommarjobba här när jag var 16år och gjorde det under 3 somrar. När jag flyttade tillbaka hit efter några år i Stockholm och Borås fick jag jobb på Logistikpartner 2012. Under mina 10 år i företaget så har jag jobbat i olika delar av lagerverksamheten och trivs bra med att man som lagerarbetare får jobba självständigt men ändå möjlighet till utveckling. Anledningen att man jobbat här i många år är för att man har bra personalförmåner och bra kollegor, vi har väldigt roligt på jobbet vilket är viktigt för mig!

Logistik%20tull%20Anneli_edited_edited_e

Anneli, Tulladministratör

Jag började jobba här våren 2019.

Det bästa med att jobba på Logistikpartner är alla trevliga kollegor. Att det ges möjlighet till utveckling. Generös friskvård. Närhet till jobbet.

Mats%20Logistikpartner_edited_edited.jpg

Mats, VD

Jag har jobbat på företaget sedan 1991. Jag började då som projektledare på logistikavdelningen och har sedan jobbat i många olika roller. Allt från lagerchef till att jag idag är VD för Logistikpartner.

 

Det bästa med att jobba på Logistikpartner är att få jobba med så många kompetenta och engagerade medarbetare, som varje dag gör sitt yttersta för att leverera värdeskapande logistiklösningar genom partnerskap.

IMG_6613_edited_edited_edited.jpg

Jacob, Lagermedarbetare

Jag började här som orderplockare genom bemanningsföretag 2017, sedan blev jag anställd av Logistikpartner våren 2022.

Det bästa med att jobba här är att jag träffat många nya människor, vi har en god sammanhållning och alla är noga med att hjälpa varandra. Det är rent och fräscht och bra förmåner som exempelvis frukost till all personal. Det är ett väldigt trevlig företag att jobba på och ska bli spännande med ny anläggning på Rönnåsen..

ATT JOBBA HOS OSS

bottom of page